Bijbootje: Talamex GLS 160

Vanaf heden heeft #Ukkie een ‘bijbootje’. Een klein bootje dat heel eenvoudig is op te blazen en heel eenvoudig opgeruimd kan worden. Als vervanger voor de Explorer Pro 200 is er nu de Talamex GLS 160 Greenline. Het ‘bijbootje’ kan worden voorzien van peddels, benzine motor en/of een elektromotor.  De motor die wij gebruiken is de Mercury 3,5 PK. Al is 3,5 PK misschien wel te veel voor dit kleine ‘bijbootje’. Wel is het zo dat het ‘bijbootje’ ongelooflijk snel reageert en heel erg wendbaar is.

Op YouTube:

Talamex Greenline Opblaasboten zijn gefabriceerd van hoogwaardig 1100 decitex PVC doek dat zeer duurzaam is. In het standaardpakket van de Talamex Greenline Boten zit o.a.: reparatiekit, verstelbare zitbank, peddels, sleepoog, landvast, paktas, stootlijst en overdrukventiel. Op alle boten wordt standaard 2 jaar garantie gegeven en alle Talamex boten zijn door de Dutch Marine Inspection CE gecertificeerd waardoor ze aan alle Europese eisen voldoen!

Bron: Talamexopblaasboten.nl

Het enige wat als minder prettig werd ervaren was de vloer. Op de vloer zitten slechts 2 latten. De rest is zeil. Wat en hoe we dat de volgende keer…