Een alternatief ivm laag water

Het idee was om ergens op Keesjes Killeke een eitje te bakken. De waterstand liet dit niet toe. Een ongekende lage waterstand zorgde ervoor dat het plan gewijzigd werd. Het werd Aakvlaai. En ook daar ondervonden we problemen van de lage waterstand. Het afmeren was niet mogelijk omdat we geen brug of loopplank bij ons hadden. Een ander plekje waar we wel eens hebben afgemeerd was bezet met mensen die hout aan het stoken waren. Dat bracht ons naar de uithoek van de Aakvlaai. Het was ongelooflijk rustig. En als er iemand voorbij kwam dan was het zichtbaar dat diegene ook voor zijn/haar rust was gekomen. En dat maakte het allemaal heel erg aangenaam. De vishengel werd tevoorschijn gehaald en de eitjes werden gebakken.

De grote vis wilde niet bijten. Een klein visje wel. Jeroentje wist zichzelf te vermaken met rondlopen en een beetje kijken hoe een eitje gebakken werd.

Op de terugweg is het anker getest. En het anker staat nu op een lijstje wat nog moet komen. De route terug was in de Biesbosch nog druk. Op de Amer was het iets minder druk.