Medium.com

Snel een bericht maken met je telefoon, of gewoon content delen. Medium.com is gratis en iedereen kan er publiceren. Echter is publiceren niet waar het om gaat, maar de manier waarop men kan reageren op elkaars publicaties. Bekijk de About om een indruk te krijgen.

Ook het plaatsen van filmpjes is mogelijk. Een voorbeeld is te zien op “Is het wat het lijkt?“. Dit gaat niet via embedden, maar via het invoegen van een linkje. En het werkt! Zo kan je allerlei filmpjes bewaren middels het plaatsen van een linkje.

Een foto plaatsen kan op verschillende manieren… Echter is het wel zo dat alles wat geplaatst is op Medium.com ook gebruikt mag worden door anderen…

No Rights Reserved

Het is ook mogelijk om mobiel het één en ander te verwerken. Echter is dat wat lastiger. Zo is het niet mogelijk om later nog een titel toe te voegen en ook de functie van het plaatsen van een filmpje. Het voorbeeld over een winterse wandeling is te zien op Medium.